petek, 28. november 2014

Nikoli si nisem predstavljala, da bom ustvarila in pisala blog. Zasičenost z njimi je velika, in moja neprestana kritičnost tudi ni velik motivator in pozitivni spodbujevalec. Vprašanje "Kaj novega lahko ponudim?" sem si veliko krat zastavila, mogoče prevečkrat - in zato vedno znova opustila misel po pisanju. 

 Vendar, ko že stotič dobiš vprašanje "Ali pišeš/-te blog?", postaneš rahlo nervozen, zajame te občutek, da nekaj zamujaš. 
In, zakaj pa ne? Koliko novega lahko ponudim, ne vem. Ponujam svoj svet - mali v očeh ljudi, veliki v sistemu stvarstva.

O čem bom pisala? O vsem, kar me zanima, kar spremljam. Mešanica bo popolna, včasih nerazumljiva v povezavah, vendar edinstvena - moja. 

Veliko prijetnega branja želim, tudi smeha :); podelite kakšno misel z mano, strinjanje ali nestrinjanje, ali pa pozdravite - kar tako, mimogrede. Oprostite začetnim majavim in nesigurnim korakom v svet blogerstva. Vse je enkrat prvič; in čeprav je menda ravno čas dandanes tisti, ki ga nimamo na pretek ali ga sploh nimamo, dajte temu mestu sekundo, minuto, uro, dan, teden, mogoče celo mesec, da zadiha in zaživi. 


Namaste!  

Ni komentarjev:

Objavite komentar