torek, 16. december 2014

Hišni ljubljenčki glede na astrološko znamenje

V tem horoskopu lahko najdete odgovor na vprašanje, kateri hišni ljubljenček najbolj ustreza vašemu astrološkemu znamenju. Ker v mojem primeru zadeva v celoti drži, sem se odločila, da ga podelim še z vami. Želim prijetno branje. :)

KOZOROG (22.12. – 20.1.)
Če se odločite za hišnega ljubljenčka, o tem premislite najmanj dvakrat. Tipični kozorogi so ambiciozni in so pripravljeni trdo delati za svoj uspeh. Horoskop živali vam priporoča, da si omislite delovnega psa, na primer škotskega ovčarja, ki bo zelo primeren za skrbnega in delovnega kozoroga, ki se ne boji prevzeti odgovornosti za skromno in zelo inteligentno žival.

 
VODNAR (21.1. – 19.2.) 
Vodnarji imajo radi svobodo in to so pripravljeni dati tudi svojemu hišnemu ljubljenčku. Horoskop živali vam priporoča mačko, saj bosta drug drugemu omogočila dovolj prostora in svobode. Mnogi vodnarji pa si želijo bolj eksotičnih hišnih ljubljenčkov, igvana bo ravno dovolj zanimiva, da bo pritegnila vašo pozornost in vas navdušila.


RIBI (20.2. – 20.3.)
Ker ste po naravi bolj zasanjani in se radi umaknete v svoj »sanjski« svet, vam horoskop živali priporoča, da si nabavite akvarij, ki vam bo pričaral nekaj veselja in čarobnosti, ki ga mogoče pogrešate v vsakdanjem življenju. Če pa hrepenite po pasji družbi, je najboljša rešitev, da si priskrbite pasjega prijatelja v zavetišču, saj vam bo svojo hvaležnost izkazoval z ljubeznijo in pozornostjo.


OVEN (21.3. – 20.4.)
Ovni so energični in vedno hrepenijo po pustolovščini. Horoskop živali vam svetuje, da imate ob sebi živahnega ljubljenčka, ki bo lahko dohajal vaš življenjski slog. Pasji mešanci ali haski, vam bodo polepšali dneve, če pa se boste odpravili v pasje zavetišče, se boste sigurno odločili za prvega psa, kateri bo uspel vzbuditi vašo pozornost.


BIK (21.4. – 21.5.)
Biki radi uživajo. Horoskop živali vam svetuje, da imate ob sebi žival, ki ima rada, da jo razvajate in božate. Hrček, zajček ali morski prašiček bodo zagotovo prava izbira, saj za vzgojo svojega hišnega ljubljenčka ne bo potrebno porabiti veliko energije. Če pa ste le malo bolj dinamičen »bik«, vam horoskop živali priporoča, da si nabavite »zvestega prijatelja« – psa (pomeranca), ki vas bo navdušil s svojo zvesto naravo. 


DVOJČEK (22.5. – 22.6.)
Ob sebi potrebujete žival, ki bo odražala vaše intelektualne sposobnosti. Horoskop živali vam priporoča, da si nabavite papigo (kakadu ali ara), vaši energiji se bo odlično podal tudi domači dihur, ki vas bo navdušil s svojim prijetnim značajem. Prav tako zabavno pa vam bo skrbeti za kameleona, ki vas bo navdušil z menjavanjem barv in vihravim videzom.


RAK (23.6. – 23-7.) 
Ker ste odgovorni in skrbni, boste uživali ob prav vsakem hišnem »prijatelju«. Horoskop živali vam priporoča hrčka, ker hrček ni izbirčen jedec in bo v vaši kuhinji, kjer je veliko pestrih živil, sigurno našel »kaj za pod zob«. Če pa želite ostati zvesti svoji naravi, potem se boste sigurno odločili za akvarij, v katerem boste imeli raka »samotarja«, ki bo lepo dopolnjeval vašo občutljivo naravo.


LEV (24.7. – 23.8.)
Navdušujejo vas živali, ki se zavedajo svojega lepega videza in katera so polna samozavesti. Leva si seveda žal ne morete omisliti za hišnega ljubljenčka, vam pa horoskop živali priporoča siamsko mačko, ki je znana po svoji lepoti in prefinjenosti. Izredno pa boste zadovoljni z zvestim in dinamičnim vohljačem, kot je kokeršpanjel, ki vas bo na sprehodih navdušil z odličnimi sledilnimi sposobnostmi.


DEVICA (24.8. – 23.9.)
Ker vam čisto stanovanje veliko pomeni, boste kar dolgo razmišljali, preden se boste odločili nabaviti hišnega ljubljenčka. Ker uživate na sprehodih in svežem zraku, vam horoskop živali priporoča pasjega prijatelja. Poslušen nemški ovčar ali zaupljiv planšarski pes bi bil kot nalašč za vašega ljubljenčka, obenem boste zelo navdušeni, da boste lahko skrbeli za nekoga, ki vam bo vračal vašo pozornost s poslušnostjo.


TEHTNICA (24.9. – 23.10.) 
Ob sebi potrebujete mirnega in uravnovešenega hišnega ljubljenčka, ki bo vaš dom napolnil z ljubeznijo in harmonijo. Horoskop živali vam priporoča papigo agapornis, nič ne bo narobe, če si omislite celo dve, saj bo parček lepo in harmonično odražal tudi dvojnost vašega znamenja in bo v vaš dom prinesel ravnovesje.


ŠKORPIJON (24.10. – 22.11.) 
Škorpijoni so zelo skrivnostna bitja in zato vam horoskop živali priporoča, da se odločite za psa. Navdušil vas bo corgi, ki se bo potrudil, da boste živeli v sožitju, na »kožo« pa so vam pisani tudi zvesti, malce ljubosumni in zelo zvesti cotoni. Med škorpijoni se najde tudi veliko ljubiteljev nekoliko bolj nevarnih živali, morda se boste odločili za pajka, kačo ali celo škorpijona.


STRELEC (23.11. – 21.12.) 
Strelec potrebuje hišnega ljubljenčka, ki bo zadovoljil njegovo veliko željo po učenju in doživljanju pustolovščin. Horoskop živali vam priporoča pasjega prijatelja in sicer nemško dogo, ki bo naredila izjemen vtis na vaše znance in prijatelje, prinesla pa vam bo tudi veliko veselja in ljubezni. Doga je na videz mogočna, a je tudi zelo ljubezniva in prijateljska. Za strelca bi lahko bila zelo primerna tudi papiga (katerakoli vrsta), katero lahko naučite govoriti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar